Home / Alleen backpacken / Stijlvolle rugzakkenStijlvolle rugzakken

Als je gaat backpacken is het handig om ook een rugzak mee te nemen voor wat kleinere spullen. Het is ideaal als je een dagje op pad gaat en wat spullen mee moet nemen, zoals een fles water, een plattegrond of wat extra kleding. Een rugzak heeft vaak meerdere compartimenten waar je van alles in kan doen. Zo hou je makkelijk overzicht en heeft elk vakje zijn eigen functie. Er zijn veel stijlvolle Eastpak rugzakken te vinden die je goed op weg helpen. Ze helpen je letterlijk en figuurlijk op weg!

Handig item voor onderweg

Een rugzak is een handig item om mee te hebben naast een backpack. In de backpack doe je natuurlijk je kleding, boeken en toiletartikelen. Maar in een rugzak kan je dingen kwijt die je bijvoorbeeld onderweg nodig zal hebben. Als je een stuk gaat hiken in de bergen ergens, dan is het handig om wat spullen mee te nemen voor onderweg. Maar ook als je op stedentrip bent en je camera mee wilt hebben voor de mooiste kiekjes van een stad. Je kan alles dan ook weer in de rugzak opbergen als je het even niet nodig hebt! Zo heb je je handen vrij voor andere dingen.

Rugzakken voor veel uitjes

Er zijn veel stijlvolle rugzakken die van een stevige kwaliteit zijn. Ze gaan werkelijk jaren mee! Ze kunnen tegen een stootje onderweg en vaak als de tas nat wordt is ie vrij snel weer opgedroogd. Bovendien is een rugzak veiliger dan een handtas. Je doet de rugzak goed om je schouders en kan eventueel nog wat extra sloten erop doen. Dat hoef je niet standaard te doen natuurlijk, het ligt er helemaal aan naar welke bestemming je gaat. Een rugzak is ideaal als je aan het reizen bent naar je vakantieland.

Doordat ie wat kleiner is, past ie vaak in het compartiment boven je in het vliegtuig. Of tussen je benen in de bus. Wil je wel een rugzak maar deze niet gebruiken voor backpacken? Dan kan je een rugzak ook prima gebruiken als je een dag op pad gaat in Nederland. Neem bijvoorbeeld een lekkere lunch zelf mee als je voor een lange wandeltocht middenin de natuur gaat.