Home / Uncategorized / Een stedenstrip plannen, maar waarheen?Een stedenstrip plannen, maar waarheen?

Een stedenstrip is altijd een goed idee. Lekker een paar dagen ertussen uit om bij te komen van het drukke leven en ook nog eens genieten van een prachtige stad. Toch is het kiezen van de perfecte stad voor een leuke stedentrip nog best lastig. Wil jij weten welke steden nou echt hip zijn? Lees dan verder.

stedentrip

Wenen

Wenen is één van de steden waar mensen niet zo snel aan denken bij een stedentrip. Dit is voornamelijk omdat het niet populair is en ook nog best koud kan zijn in het gehele jaar. Toch is Wenen een prachtige stad. Lekker slenteren door de Weense straten en heerlijk eten en drinken. Ideaal toch?

Rome

Rome is een hele populaire stad voor zowel een stedentrip als een langere vakantie. Dit omdat Rome zo groot is, dat je er wel dagen kan rondlopen. De straten van Rome zijn erg authentiek en ook chaotisch, wat het plaatje helemaal perfect maakt. Een van de leukste dingen om te bezoeken is toch wel het Vaticaanstad. Dit is namelijk een apart land en daarom een leuke ervaring. Wil jij ook een stedentrip plannen naar Rome? Probeer dan eens een e-kortingscode om je trip zo goedkoop mogelijk te maken.

Amsterdam

Ook Amsterdam mag zeker niet ontbreken in dit rijtje. Kom je niet uit de omgeving van Amsterdam? Boek dan eens een hotel om enkele dagen Amsterdam te ontdekken. Deze stad is erg rumoerig maar dat maakt het juist zo leuk. Slenter uren langs de grachten en drink een wijntje op Leidseplein. Amsterdam is uniek en daarom ook zeker een aanrader.

Voor welke stad ga jij? Wordt het het koude Wenen, het chaotische Rome of toch het unieke Amsterdam?