Home / Uncategorized / Genieten bij Bitter en ZoetGenieten bij Bitter en Zoet

Opzoek naar een ideaal hotel Drenthe? Dan is dit zeker het goede adres. Bitter en zoet is een speciaal hotel, gevestigd in de het prachtige Veenhuizen. Om heerlijk te kunnen genieten, van de mooiste plekken midden in het Noorderland, zal dit zeker de perfecte locatie zijn. Het bijzondere hotel heeft 15 prachtige kamers, waar de gasten heerlijk kunnen relaxen en tot rust kunnen komen. Dit unieke hotel was in het verleden ook een dienstwoning. De bijzondere inrichting van de kamers, is dan ook niet veel veranderd. Dit om de gasten nog steeds het heerlijke knusse en huiselijke gevoel te geven. Zo voelen alle gasten zich meer dan thuis, bij Bitter en zoet.

Ieder kamer is dan ook verschillend, om iedere kamer weer uniek te maken. De meubels en de inrichting van de kamers, zorgt ook voor de heerlijke ouderwetse knusse sfeer. Bitter en zoet wilt dan ook de mensen die deze inrichting waarderen, graag laten genieten van de ouderwetse huiselijke sfeer. Ook wil Bitter en zoet graag deze inrichting behouden en zeker ondersteunen, dat deze inrichting steeds meer terug gaat komen. Om de gasten nog meer te laten genieten in het hotel, hebben de kamers ook een mooi uitzicht op de prachtige moestuin.

Nog meer genieten

Hotel Drenthe, Bitter en zoet heeft dan ook als hoofddoel om de gasten zoveel mogelijk te laten genieten. Het is bij dit unieke hotel Drenthe zeker ook mogelijk, om te genieten van veel verschillende heerlijke gerechten. De gerechten zijn altijd dagvers en ook nog eens biologisch. Om extra te kunnen genieten van het Noorderland, is het dus niet nodig om een restaurant te zoeken. De ingrediënten zijn altijd afkomstig uit het Noorderland en vaak ook uit de eigen moestuin. Ook zijn het altijd seizoensgebonden ingrediënten. Het is op ieder moment en ieder tijdstip mogelijk, om te genieten van verschillende heerlijke gerechten.

Om de gasten te helpen om zowel van het hotel Bitter en zoet als van het prachtige Veenhuizen te kunnen genieten, is er ook een erfgoedgids beschikbaar. Op die manier kunnen alle gasten de mooiste plekken zien in Veenhuizen. De Gids verzorgt een ontdekkingstocht binnen Veenhuizen, om zoveel mogelijk van deze plaats te kunnen zien. Veenhuizen is 190 jaar oud en heeft veel historische verhalen, die de gids met plezier zal vertellen tijdens de ontdekkingstocht. De gids is zelf ook opgegroeid in Veenhuizen en weet precies, welke plekken het meest interessant zijn voor de gasten. Bij bitter en zoet zijn de gasten dus van alle behoeftes voorzien.